About.

Wij (Joyce en Anne) zijn twee meisjes van 13&14 jaar oud. We houden van dezelfde dingen als ; Fashion, Beauty, Koffie, Cupcakes, Koken enz. Omdat wij allebei een blog apart hadden en het ons een goed idee leek om samen te werken ben je nu hier op onze site Have Heels Have Style waar al deze dingen samen in voor komen.


Joyce.
Joyce is geboren op 17 mei 1998 en komt oorspronkelijk uit Amsterdam. Vanaf haar zesde woont ze in een plaatsje in Zeeland waar Anne ook woont. Joyce wil later styliste worden, maar houd ook heel erg van beauty omdat ze daar vooral veel over blogde op haar eigen site JOYCFASHION. Haar grootste droom is om naar New York te gaan, te wonen en te werken om daar vaak no-budget te shoppen!

Anne.
Anne is geboren op 28 maart 1998 en woont als sinds haar geboorte in een dorpje in Zeeland. Anne wil later mode-ontwerpster worden en doet daar nu al heel veel voor om dat waar te maken. Je kunt Anne kennen van FashionBlogAnne. Waar ze ook een tijdje over haar grote passie fashion blogde. Haar grootste droom is om Mode ontwerpster te worden en daarbij in New York te gaan wonen.